Deel jouw hart voor Den Haag!

Ben je trots op Den Haag en doe je niets liever dan je stad delen met anderen? Werk je graag samen met anderen en vind je het leuk om met bezoekers vanuit de hele wereld in contact te staan? Meld je dan aan als vrijwilliger bij de Ambassade van Den Haag en deel jouw hart voor Den Haag!

City Host

Ben jij trots op Den Haag en heb jij gastvrijheid in je? Wil jij bezoekers van onze mooie stad welkom heten en op weg helpen? Meld je dan als City Host! Je werkt in een team met enthousiaste collega’s waarmee je samen verschillende bezoekers vanuit de hele wereld blij maakt door ze van dienst te zijn.

Voor meer informatie over deze functie, klik hier voor de functieomschrijving.

Teammanager

Wil jij City Host zijn, maar heb je ook leidinggevende kwaliteiten en wil je die inzetten? Dan is de functie van Teammanager iets voor jou! Als Teammanager stuur je een team van City Hosts aan op een standplaats. Je bent de schakel tussen de organisatie enerzijds en een team City Hosts anderzijds. Je hebt de taak om een dienst zo goed en succesvol mogelijk te laten verlopen. Je krijgt van ons een speciale managementtraining, zodat je goed wordt voorbereid.

Voor meer informatie over deze functie, klik hier voor de functieomschrijving.

Logistiek medewerker

Wil jij je inzetten voor de stad en vind je het leuk om je bezig te houden met logistieke operaties? Dan is Logistiek medewerkers iets voor jou. Jij zorgt ervoor dat de City Hosts hun werk kunnen doen. Je verzamelt alle materialen die nodig zijn voor de City Hosts, laadt ze in een bus en rijdt de stad door om ze op de juiste plekken te bezorgen. Wat leuk is aan de functie is dat je niet verbonden bent aan één locatie, maar juist alle locaties bezoekt waar de City Hosts actief zijn!

Voor meer informatie over deze functie, klik hier voor de functieomschrijving.

Coördinator

Wil jij ervoor zorgen dat alle operationele zaken op een dag van inzet goed verlopen? Wil jij de taak op je nemen om de Teammanagers op de verschillende standplaatsen te coördineren? Dan is de functie van coördinator iets voor jou! Je kunt je kwaliteiten als coördinator inzetten en verder ontwikkelen. Je geeft de Teammanagers op de standplaatsen een briefing met de belangrijkste informatie over de dag van inzet en draagt zorg voor het verzamelen van alle evaluatiepunten van de Teammanagers. Je bent een belangrijke schakel in het succes van een dag van inzet!

Voor meer informatie over deze functie, klik hier voor de functieomschrijving.

Wil je nog meer betekenen voor de Ambassade van Den Haag?

We zoeken ook vrijwilligers voor in onze commissies! Er zijn binnen verschillende commissies, verschillende functies beschikbaar. Over enkele weken starten we ook met het werven hiervoor. Mocht je interesse hebben? Dan kun je dat ons alvast laten weten door ons een e-mail te sturen. Je wordt dan actief geïnformeerd wanneer we starten met werven.

Selectie- en trainingsprocedure

Heb je vragen?

Bel of mail ons!

Telefoonnummer: 06 30 98 12 76
E-mail adres: info@ambassadevandenhaag.nl