icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?
4 enthousiaste City Hosts op de Lange poten met bakfiets

Meld je aan als vrijwilliger!

Ben je trots op Den Haag en doe je niets liever dan je stad delen met anderen? Werk je graag samen met anderen en vind je het leuk om met bezoekers vanuit de hele wereld in contact te staan? Meld je dan aan als vrijwilliger bij de Ambassade van Den Haag en deel jouw hart voor Den Haag!

Functieomschrijving City Host

We zijn op zoek naar City Hosts. Trotse inwoners die gastvrijheid in zich hebben, kennis van Den Haag hebben en graag in contact komen met mensen.

Klik hier voor meer informatie over deze functie.

Functieomschrijving logistiek medewerker

Wil jij je inzetten voor de stad en vind je het leuk om je bezig te houden met logistieke operaties? Dan is Logistiek medewerkers iets voor jou. Jij zorgt ervoor dat de City Hosts hun werk kunnen doen. Je verzamelt alle materialen die nodig zijn voor de City Hosts, laadt ze in een bus en rijdt de stad door om ze op de juiste plekken te bezorgen. Wat leuk is aan de functie is dat je niet verbonden bent aan één locatie, maar juist alle locaties bezoekt waar de City Hosts actief zijn!

Klik hier voor meer informatie over deze functie.

Functieomschrijving Event Officer

Vind je het leuk om meer te kunnen betekenen voor een gastvrij Den Haag? Denk jij het liefst in mogelijkheden? Met oog voor detail en liefde voor Den Haag? Dan ben jij onze nieuwe collega bij de Ambassade van Den Haag!

Klik hier voor meer informatie over deze functie.

Ik solliciteer op de functie:
Talenkennis
Geslacht
Minder valide?