icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?
Ambassade van Den Haag

Ruim 200 trotse Hagenaars die zich met passie en enthousiasme inzetten voor een gastvrij Den Haag, dat is de Ambassade van Den Haag.

Wie we zijn

Welkom bij de Ambassade van Den Haag

​​​​​​​Meer dan 100 dagen per jaar zijn onze City Hosts actief in de stad. Tijdens verschillende gelegenheden en op verschillende locaties. Ze ontvangen bezoekers met een brede glimlach en helpen hen op weg in onze stad.

Over de organisatie
Bakfiets Invictus Games
Gastvrije dienstverlening

Wat doen de City Hosts

  • Bezoekers een warm welkom geven
  • Vragen beantwoorden over het betreffende evenement
  • Vragen beantwoorden over overige bezienswaardigheden en activiteiten in de stad
  • Vragen beantwoorden over hoe van A naar B te komen
  • Het uitdelen van informatiematerialen, zoals plattegronden van Den Haag

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom de Ambassade van Den Haag? Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. 

Aanmelden als vrijwilliger
City Host op Prinsjesdag

Inzet ambassadeurs

Onze City Hosts zijn de ambassadeurs van de hofstad, ze maken het publiek wegwijs in de stad, vertellen leuke anekdotes en weten waar je als toerist moet zijn. De expertise van onze City Hosts ligt bij gastvrijheid en de brede kennis van de stad Den Haag. Meer dan 100 dagen per jaar zijn onze City Hosts actief in de stad. Tijdens verschillende gelegenheden en op verschillende locaties. Ze ontvangen bezoekers met een brede glimlach en helpen hen op weg in onze stad.

Ja, ik zet graag de City Hosts van de Ambassade van Den Haag in bij mijn evenement! 

Aanmelden als opdrachtgever