icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?
Kunstmuseum tuin

Partners

Samenwerkingspartners

Dankzij de vele partijen waarmee we samenwerken kunnen we onze activiteiten realiseren. De partijen zijn afkomstig vanuit verschillende disciplines. Wat ze gemeen hebben is dat ze ons initiatief van harte steunen en daarmee bijdragen aan een gastvrij Den Haag. Op deze pagina vind je meer informatie over onze partners.

Gemeente Den Haag

Gemeente Den Haag

Als initiatiefnemer en belangrijkste financier is de gemeente Den Haag onze belangrijkste partner. Al onze activiteiten worden uitgevoerd ten behoeve van de stad en met name mogelijk gemaakt door de gemeente. De gemeente hecht grote waarde aan de rol die de Ambassade van Den Haag vervult in het verbeteren van de stadsgastvrijheid en het betrekken van trotse inwoners als vrijwilliger hierbij.

Meer informatie
Logo The Hague & Partners PNG

The Hague & Partners

The Hague & Partners is de overkoepelende organisatie die de gezamenlijke inspanningen van The Hague Marketing Bureau, The Hague Convention Bureau en The Hague Business Agency faciliteert. The Hague Marketing Bureau, The Hague Convention Bureau en The Hague Business Agency zijn de officiële marketingorganisaties van Den Haag als leisure-, congres- en zakelijke bestemming. Samen bundelen deze drie organisaties hun krachten om de bekendheid van Den Haag onder hun nationale en internationale doelgroepen te vergroten. De Ambassade van Den Haag is een onderdeel van The Hague Marketing Bureau en The Hague & Partners. 

Meer informatie
Binnenstad Den Haag - Publiek Private Samenwerking

Bureau Binnenstad Den Haag

De binnenstad van Den Haag is van grote betekenis voor stad en regio, als ‘huiskamer’ voor inwoners en bezoekers, als visitekaartje van de stad én als belangrijke banenmotor. Een binnenstad waar gewoond, gewerkt, gewinkeld en gerecreëerd wordt. Hierin ligt de gezamenlijke ambitie van Bureau Binnenstad Den Haag en de Ambassade van Den Haag, hier vinden wij dan ook onze samenwerking. 

Meer informatie
Buitengewoon Scheveningen

Buitengewoon Scheveningen

Stichting Buitengewoon Scheveningen (voorheen Stichting Marketing Scheveningen) is een onafhankelijk orgaan, geïnitieerd op basis van publiek-private financiering, dat de belangen behartigt namens stakeholders op Scheveningen op het gebied van marketing & communicatie en evenementen.

Meer informatie
PEP

PEP

Wij bestaan vrijwel volledig uit vrijwilligers. Een gedegen vrijwilligersbeleid is daarom van groot belang. PEP Den Haag adviseert en ondersteunt ons hierin. Daarnaast is hun website denhaagdoet.nl een uitgelezen middel voor het werven van nieuwe vrijwilligers. Andersom leveren wij input over onze werkwijze, zodat kennis, informatie en ervaringen met collega vrijwilligersorganisaties kan worden gedeeld.

Meer informatie
Parks Den Haag

Parks Breakfast & Lunch

Parks Den Haag verzorgt de catering van onze vrijwilligers. Dankzij onze grote afname hebben we goede afspraken kunnen maken. Een lekker broodje tijdens de diensten van onze vrijwilligers is enorm belangrijk. We zijn verheugd dat Parks Den Haag dat op zich neemt. 

Meer informatie
Binnenstad Den Haag

Marketing Haagse Binnenstad

Marketing Haagse Binnenstad (MHB) is een publiek private marketingorganisatie die zich inzet voor een verlevendiging van de Haagse Binnenstad door middel van het (mede)organiseren van aansprekende events en het actief promoten van de talloze USP’s die deze Binnenstad biedt. Daarnaast is Marketing Haagse Binnenstad de verbindende schakel tussen haar stakeholders, de gemeente Den Haag en externe partijen die zorgen voor meer reuring in de stad zoals de Ambassade van Den Haag. 

Meer informatie
roc Mondriaan

ROC Mondriaan

We hechten veel waarde aan samenwerking met Haagse onderwijsinstellingen. Door het aanbieden van stageplekken, inclusief bijbehorende trainingen en begeleiding leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van studenten die worden klaargestoomd tot TOP gastvrijheidstalenten voor de Haagse toeristische sector. Daarnaast kunnen wij, door het aanbieden van stageplekken, rekenen op gemotiveerde en leergierige jonge Hagenaars die zich met passie en enthousiasme inzetten voor een gastvrije stad.

Meer informatie
Logo vierkant Hotelschool

Hotelschool The Hague

Hotelschool The Hague is een vooraanstaande internationale school gericht op hospitality en management in de hotel- en vrijetijdsbranche. Ze bieden praktijkgericht onderwijs en leggen sterk de nadruk op internationale ervaring, waardoor studenten worden voorbereid op leidinggevende rollen in de wereldwijde hospitality-sector. Met innovatieve benaderingen en een branchegerichte focus genieten afgestudeerden van uitdagende carrièrekansen in de diverse en dynamische wereld van hospitality.

Meer informatie