icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
Waar ben je naar op zoek?
Burgemeester opening Ambassade van Den Haag 2013

Oprichting

Ambassade van Den Haag

Op donderdag 28 november 2013 is het startschot gegeven voor de Ambassade van Den Haag. Burgemeester van Aartsen en Wethouder Karsten Klein openden op feestelijke wijze, onder aanwezigheid van de belangrijkste partners, de eerste locatie van de Ambassade van Den Haag.

Het vormde de start van de werving van 300 vrijwilligers voor het grootste sportevenement ooit in Den Haag georganiseerd. Het WK Hockey 2014, voor de Ambassade van Den Haag de taak de bezoekers gastvrij te ontvangen. De insteek van de oprichting was om na het WK Hockey blijvend City Hosts in te zetten en daarmee een blijvende bijdrage te leveren aan een gastvrij Den Haag. 

Door de inzet van verschillende communicatiemiddelen, zoals een tv- en radiocommercial en abri’s in de stad, is de Ambassade onder de aandacht gebracht van de Hagenaars. Onze eerste locatie was gevestigd in een winkelpand in New Babylon.

Bekijk hier de korte video voor een impressie van de opening.