Nieuwe Event Manager

Op 12 februari 2019 is Yashvir (24 jaar), student Facility Management aan de Haagse Hogeschool, begonnen aan zijn derdejaars stage (managementstage)  bij de Ambassade van Den Haag.

Yash voelt zich sinds hij 6 jaar geleden in Den Haag kwam wonen erg thuis in onze mooie stad. Juist ook de vele evenementen in Den Haag hebben hem daarbij geholpen en nu wil hij graag bijdragen om  Den Haag nog mooier te maken.

Bij de Ambassade van Den Haag wil Yash graag alles wat hij tijdens zijn opleiding geleerd heeft, toetsen aan de praktijk. Daarbij spreekt de grote diversiteit onder de City Hosts hem erg aan, hij werkt het liefst met veel verschillende mensen om zich heen.

Gevraagd naar hobbies blijkt er één bovenuit te steken: alles wat met vliegen te maken heeft (behalve piloot worden, want die zit niet tussen de mensen). Verder is hij een familie-en-vrienden-mens en houdt hij (gek genoeg) van individuele sporten: gewichtheffen en kickboksen.

Yash woont aan het Groenewegje, heeft bijna zijn rijbewijs, geniet van kleine dingen en wil graag gaan reizen en dan arme kinderen helpen met concrete spullen. Kortom: ambitie genoeg.

Meer weten? Vraag het hem, je komt hem ongetwijfeld tegen als je vóór 12 juli dit jaar een dienst draait!